Mijn favorieten

Aankoop

Bij aankoop van een woning is een deskundig advies essentieel. Een goed advies helpt u bij de beslissing of een bepaalde woning goed aansluit bij uw wensen en een goede koop vormt. Want het gaat om de keuze van de beste woning: een woning die past bij úw behoefte, smaak en budget.

Procedure
Bij de aankoopopdracht brengen wij samen met u uw woonwensen in kaart. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw droomhuis te vinden. Tijdens de bezichtiging wijzen wij u op belangrijke voor- en wellicht ook nadelen van de woning. De prijsonderhandelingen vinden plaats op basis van een gemotiveerde taxatie. Wij bespreken de onderhandelingsstrategie met betrekking tot biedingen, ontbindende voorwaarden, aanvullende voorwaarden en aanvullende onderzoeken. Tevens doen wij de nodige onderzoeken bij het kadaster naar de juridische documenten zoals; het bewijs van eigendom, erfdienstbaarheden, bestemmingsplan, eventuele erfpachtvoorwaarden en de akte van splitsing. Daarnaast beoordelen we de positie van een eventuele Vereniging van Eigenaren. 

Ook adviseren wij u omtrent formulering van de op te nemen ontbindende voorwaarden in de koopakte en stellen we de koopakte op of controleren wij die als die is opgemaakt door de verkopende partij. Tevens begeleiden wij u bij de inspectie, de overdracht van de rechten en aanspraken en de uiteindelijke eigendomsoverdracht bij de notaris. Uiteindelijk zorgen wij voor een stipte en goede oplevering van uw nieuwe woning.

Maatwerk is ons devies. Uiteraard stemmen we onze dienstverlening af op uw woonwensen. Het maakt niet uit of u zelf al een woning heeft geselecteerd of dat wij het hele proces begeleiden: wij maken een passend aanbod. En daarmee houdt het niet op; ook na oplevering kun u met vragen en problemen bij ons terecht.