Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Sonman 6 C in Moergestel 5066 GJ

De Sonman 6 c

5066 GJ Moergestel
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Per direct beschikbare bedrijfsruimte met eigen ingang en grote overhead deur aan de achterzijde. Het pand bestaat uit een begane grondvloer van 290m2 en verdieping van 140m2. Tevens is het pand voorzien van twee eigen parkeerplaatsen voor de deur en een openbaar parkeerterrein tegenover het pand. Het pand is gelegen direct aan de A58 tussen Eindhoven en Tilburg. Het pand is deels te huur als unit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 280 m²
Lees meer

Omschrijving

Per direct beschikbare bedrijfsruimte met eigen ingang en grote overhead deur aan de achterzijde. Het pand bestaat uit een begane grondvloer van 290m2 en verdieping van 140m2. Tevens is het pand voorzien van twee eigen parkeerplaatsen voor de deur en een openbaar parkeerterrein tegenover het pand. Het pand is gelegen direct aan de A58 tussen Eindhoven en Tilburg. Het pand is deels te huur als unit van 280m2 of geheel met een oppervlakte van 430m2.

Begane grond:
Bij gedeeltelijke huur:
Middels de entree is er toegang tot de begane grond. Oppervlakte circa 10,66m x 13.10m. De begane grond is voorzien van meterkast en toiletruimte. De begane grond heeft een vrije hoogte van 2,93m en is geschikt voor meerdere doeleinden. De overhead deuren kunnen in overleg gebruikt worden.
Bij huur totale pand:
Gehele begane grond met een oppervlakte van 290m2 met grote overhead deuren aan de achterzijde. Hiervan is 140m2 met een plafond hoogte van 2,93 en 150m2 met een vrije hoogte van 6,34m.

Eerste verdieping: (zowel bij gedeeltelijke als totale huur inbegrepen)
Middels de trap is er toegang tot de eerste verdieping (vrije hoogte 2,75m). De eerste verdieping is recent toegevoegd en heeft een maximaal draagvermogen van 500kg per m². De totale hoogte van het pand 6,34m.


Algemeen:
- Huurprijs: € 18.000,- per jaar voor gedeeltelijke huur (280m2), €23.400,- per jaar voor het gehele pand (430m2).
- Indexering: jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
- Servicekosten: de kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Huurder zal beschikken over een tussenmeter op de hoofdaansluiting.
- Huurperiode: in overleg.
- Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
- Huurbetaling: per maand vooruit.
- Aanvaarding: per direct/in overleg
- BTW Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
- Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 293 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet
Prijs
€ 18.000,-
Oppervlakte
280 m²
Vrije hoogte
293 cm
Vloerbelasting
500 kg/m²
Route van naar De Sonman 6 c, 5066 GJ Moergestel

Doorsturen


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring